Kahve falında sevgilisiyle nişanlandığını görmek

Kahve falında sevgilisiyle nişanlandığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Kahve falında sevgilisini nişanlanmış görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi nişanlı görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak rahat nefes almaya başlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle nişanlanmak imkân sahibi olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle nişanlanmak mallarının ve parasının çoğalacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle nişanlandığını görmek sağlığını da kaybedeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top