Kahve falında sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, ele güne muhtaç olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Kahve falında sevgiliyle nişanlandığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini nişanlı görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi nişanlanırken görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle nişanlanacağını görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle nişanlandığını görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top