Kahve falında sevgiliyle nişanlanmak

Kahve falında sevgiliyle nişanlanmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, şansının da açık olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Hemen karar vermemekte haklısınız.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle nişan yüzüğü takmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle nişanlanmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlı görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle nişanlanacağını görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisini nişanlı görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top