Kahve falında sevgilisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında sevgilisiyle evlendiğini görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin evlendiğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisiyle evlendiğini görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle zorla evlenmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle evlenmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek aileden ayrı kalınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top