Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yeni malların alınacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi evlendiğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle evlenmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle evlenmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına yorulur.

Kahve falında sevgili başkasıyla evlendiğini görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle evlendiğini görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili evlendiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin evlendiğini duymak eğlenceli ortamlara gireceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak insanlar tarafından takdir toplayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top