Kahve falında sevgilinin askere gittiğini görmek

Kahve falında sevgilinin askere gittiğini görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı gelirleriniz sonlanabilir veya yeni gelirler edinebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asker olarak görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker sevgili görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin askere gittiğini görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini asker olarak görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top