Kahve falında asker sevgili görmek

Kahve falında asker sevgili görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, malında zulüm meydana gelmesine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında asker sevgili gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında sevgilisinin asker olduğunu görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında askerle sevgili olmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin askere gittiğini görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin askerden geldiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin askere gittiğini görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin asker olduğunu görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top