Kahve falında sevgilini evde görmek

Kahve falında sevgilini evde görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini evde gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle ev görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi evleniyor görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi bizim evde görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, makbul olan mallar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini evde görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini evlenirken görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top