Kahve falında sevgiliyle ev görmek

Kahve falında sevgiliyle ev görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, problemleri teker teker çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle ev gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski sevgilini evlenirken görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla evlenirken görmek bedeninin şifa bulacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi evleniyor görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili evlenirken görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini evde görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evleneceğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top