Kahve falında sevgilini evlenirken görmek

Kahve falında sevgilini evlenirken görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, eşlerin boşanacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini evlenirken gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında evde sevgili görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi evde görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini evlenirken görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden evlenme teklifi almak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, insanlarla iç içe olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliden evlenme teklifi almak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle ev bakmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yeni işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, mutsuz ve hasta olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top