Kahve falında sevgiliden ayrıldığını duymak

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını duymak gelir kaynaklarının yok olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, malın bereketinin artmasına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ünleneceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını duymak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında ayrıldığın sevgilinin sesini duymak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını duymak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ayrıldığını duymak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinden ayrıldığını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgililerin ayrıldığını görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle gezmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından ayrılmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top