Kahve falında sevgililerin ayrıldığını görmek

Kahve falında sevgililerin ayrıldığını görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sevgililerin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliye sarılmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle konuşmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgili tarafından ayrılmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barışmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin ayrılmak istediğini görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top