Kahve falında sevdiğiniz erkek görmek

Kahve falında sevdiğiniz erkek görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğiniz erkek gördüyseniz:

  • Siz ne yaptığınızı biliyorsanız çok fazla üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek sevmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkek görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sahip olduklarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeği ağlarken görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği erkekten hediye almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle sarılmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeği ağlarken görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sevinç ve sürura yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top