Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu sevmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle telefonda konuşmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkeği sevmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğe sarılmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başka erkekle görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle uyumak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin bir erkek görmek saygınlık kazanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek kurulu düzenin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top