Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlenmesini görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlenmesini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, fal sahibinin fakirleşeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlenmesini gördüyseniz:

  • Belli bir olayın ya da durumun bir şekilde gözden düşeceğini veya inadın kırılacağını ya da bunun gibi şeyler olabileceğini düşünüyorsanız yanılabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin evleneceğini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evde görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini evlenirken görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde sevdiğini görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hastalanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evlenmesini görmek zorlukların günden güne artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top