Kahve falında evde sevdiğini görmek

Kahve falında evde sevdiğini görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Kahve falında evde sevdiğini gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla evlenirken görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi evde görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini evlenirken görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında ev kedisi sevmek hayatın belli bir düzene oturacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin eve geldiğini görmek sıkıntı çekeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında ev köpeği sevmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla evlenmiş görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top