Kahve falında ayağına kına yaktığını görmek

Kahve falında ayağına kına yaktığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına kına yaktığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fark yaratabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında ayağını kınalı görmek hastalıklarının biteceğine, kazancında bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarda kına görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklara kına yakmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top