Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini görmek bol muhabbette olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini görmek hayatının da düzene gireceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla evlenmek düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla evlendiğini görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iki tarafın da çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla evlenmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın evlendiğini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top