Kahve falında ayaklarını suda görmek

Kahve falında ayaklarını suda görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını suda gördüyseniz:

  • Şu an için, elinizdeki düzenleme, plan veya anlaşmalardan en fazla kazanımı elde etmenin yollarını aramanız gerekiyor.

Kahve falında ayakları suda görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına yorulur.

Kahve falında suda ayak yıkamak mesleğine dört elle sarılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarını suda görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda yürümek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top