Kahve falında sevdiğin kişiyi öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi öptüğünü görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öptüğünü gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi beklemek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyle namaz kılmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği bir kişiyi görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi aramak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek zor günlerin biteceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle kavuşmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top