Kahve falında sevdiği bir kişiyi görmek

Kahve falında sevdiği bir kişiyi görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği bir kişiyi gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini öpmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından öpülmek hayallerinin suya düşeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin annesini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişileri görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye sarıldığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak yüksek diploma alacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top