Kahve falında sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ayrıldığını görmek kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişinin resmini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin kişiyi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden kaçmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle merdiven çıkmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top