Kahve falında sevdiğin insanla kavga etmek

Kahve falında sevdiğin insanla kavga etmek başarıya ulaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga etmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga ettiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla kavga etmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla kavga etmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında kavga eden insanlar görmek maddi gücünü yitireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü insanla kavga etmek sahip olduklarının eksileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanla kavga etmek kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine delalet eder.

Kahve falında iki insanın kavga ettiğini görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top