Kahve falında ölü insanla kavga etmek

Kahve falında ölü insanla kavga etmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ölü insanla kavga etmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında kavga eden insanları görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla kavga etmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kavga eden insanlar görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında insanların kavga ettiğini görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanla kavga etmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında iki insanın kavga ettiğini görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insanla kavga etmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top