Kahve falında sevdiğin insanın annesini görmek

Kahve falında sevdiğin insanın annesini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın annesini gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın annesini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla uyumak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin insanı dövmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanı evinde görmek hayattan yana keyif bulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla ağlamak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top