Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek

Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği insanın annesini gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin insanın annesini görmek deniz aşırı işler yapılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin bi insanı görmek büyük bir ikilemde kalacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla mutlu olmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanın evlendiğini görmek dertlerinin şifasını bulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top