Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, iyi şartlara kavuşacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği erkeği başkasıyla evlenirken görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkekten evlenme teklifi almak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeği görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin seni sevdiğini görmek bazı kaynakların tükeneceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle konuşmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sevdiğini görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, toparlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top