Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, hayatını ailesine adayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği erkeği başkasıyla evlenirken görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği erkekten evlenme teklifi almak onlardan medet umacağına, darp edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğin elini tutmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek sevmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe onu sevdiğini söylemek rahatlayacağına, bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top