Kahve falında sevdiğin birinin evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin evlendiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok günah işleyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, istemediği halde borçlanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında sevdiğinle evlenmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle evlenmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın evlendiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla evlendiğini görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkekle evlendiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin evlendiğini duymak büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla evlenmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top