Kahve falında sevdiğin bir erkek görmek

Kahve falında sevdiğin bir erkek görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir erkek gördüyseniz:

  • Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemeyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğe sevdiğini söylemek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği ağlarken görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği erkekle öpüşmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, onların önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin annesini görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğiniz erkeği görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sevdiğini görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top