Kahve falında sevdiğiniz erkeği görmek

Kahve falında sevdiğiniz erkeği görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yeni bir adım atılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğiniz erkeği gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Kahve falında erkek kedi sevmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkek evli görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek görüp sevmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle uyumak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği evlenirken görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sevdiğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle öpüşmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top