Kahve falında sevdiği dostunu görmek

Kahve falında sevdiği dostunu görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği dostunu gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Kahve falında sevdiğin bir dostu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği dostunu görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği bir dostunu görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin dostunu görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında kaplanla dost olmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, durgun giden işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir dostu görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top