Kahve falında sevdiği birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevdiği birinin vurulduğunu görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, kariyer edineceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Kahve falında sevdiği birinin vurulduğunu görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin vurulduğunu görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, zarara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği tarafından vurulmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin vurulduğunu görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top