Kahve falında sevdiğin birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin birinin vurulduğunu görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Kahve falında sevdiğinin vurulduğunu görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği tarafından silahla vurulmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin birinin vurulduğunu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin vurulduğunu görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin biri tarafından vurulmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin tarafından vurulmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından vurulmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top