Kahve falında kaybolan ayakkabıyı giymek

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı giymek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, şansa, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı giymek gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı giymek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını kaybettiğini görmek iş hayatında başarılı olmaya, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan ayakkabı görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı bulmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, aile saadetinin artacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını kaybettiğini görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı kaybettiğini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş ayakkabı görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top