Kahve falında şeker yapmak

Kahve falında şeker yapmak geleceğinin parlak olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker yapmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize yatırım yapmalısınız.

Kahve falında nikah şekeri yapmak kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında elma şekeri yapmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker yapmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında şekerli su yapmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz şekeri görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalettir.

Kahve falında şeker pancarı tarlası görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına şeker vermek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına yorulur.

Kahve falında bol şekerli çay görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top