Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek tatsız durumlar yaşanacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hastalıklarını yeneceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının çamur olduğunu görmek şansının da açık olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı çamuru temizlemek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısı çamur olmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, unvan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top