Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini görmek mutlu bir insan olunacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğinin farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giydiğini görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı içinde çamur görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayır vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek başına uğursuz olayların geleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı çamurlu görmek bir işe soyunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top