Kahve falında seçilmiş kişi olmak

Kahve falında seçilmiş kişi olmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaşamına renk geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, düşmanlarla beraber oturmaya işaret etmektedir.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek geri plana düşeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak hayatının iyileşeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere seçilmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında seçilmiş insan olmak yardımının olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkan seçilmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top