Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine inanılır.

Kahve falında seçilmiş kişi olmak düşmanını alt edeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı seçilmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhtar seçilmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında milletvekili seçilmek gereken sabrı göstereceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanı seçilmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir göreve seçilmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top