Kahve falında sarı renk örtü görmek

Kahve falında sarı renk örtü görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yorulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk örtü gördüyseniz:

  • Meydana gelmek üzere olan değişiklikler sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında sarı renk örtü görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk örtü görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında renkli yatak örtüsü görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine işarettir.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek birçok dertle muhatap olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli örtü görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında örtüye sarılmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top