Kahve falında renkli örtü görmek

Kahve falında renkli örtü görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Kahve falında renkli örtü gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında sarı renk örtü görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işarettir.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renk örtü görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında renkli örtü görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli yatak örtüsü görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında kabe örtüsü görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top