Kahve falında sarı balık görmek

Kahve falında sarı balık görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet eder.

Kahve falında sarı balık gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Kahve falında altın sarısı balık görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk balık görmek satışların düşeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkte balık görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında sarı balık yakalamak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sarı balık görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı balık görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında sarı süs balığı görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalettir.

Kahve falında sarı balık tutmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top