Kahve falında sarı balık tutmak

Kahve falında sarı balık tutmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı balık tutmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında sarı balık tutmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmeye işaret eder.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil balık tutmak maddi zarara uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Kahve falında süs balığı tutmak başarı ve zafer kazanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden balık tutmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle balık tutmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman balık tutmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında avuçla balık tutmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top