Kahve falında sardunya dikmek

Kahve falında sardunya dikmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, işlerin sürekli artacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında sardunya dikmek gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında sardunya dikmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sardunya görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sardunya görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sardunya görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine inanılır.

Kahve falında sardunya çiçeği görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında penye dikmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında eti dikmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top