Kahve falında sardunya çiçeği görmek

Kahve falında sardunya çiçeği görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sardunya çiçeği gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Kahve falında sardunya çiçeği görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sardunya dikmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sardunya görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sardunya görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı sardunya görmek çok pişmanlık duyacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek kesmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek buketi vermek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksıdan çiçek koparmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top