Kahve falında ayakkabılarının çamur olduğunu görmek

Kahve falında ayakkabılarının çamur olduğunu görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının çamur olduğunu gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı çamurunu silmek geniş bir rızka kavuşacağına, insanlara öncülük edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabı silmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları çamur olmak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çamurlu ayakkabı görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, planlarının işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabılarının çamur olduğunu görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı giymek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top