Kahve falında ayakkabılarını çamurlu görmek

Kahve falında ayakkabılarını çamurlu görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, makamının tehlikeye gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabılarını çamurlu gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında ayakkabıyı çamurlu görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulur.

Kahve falında çamurlu ayakkabı temizlemek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabıyı yıkamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıya çamur bulaşmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıları çamurlu görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının çamurlandığını görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıda çamur görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabılarının çamur olduğunu görmek sevdiği birine hediye alacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top