Kahve falında şam fıstığı toplamak

Kahve falında şam fıstığı toplamak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, terfi alamayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalettir.

Kahve falında şam fıstığı toplamak gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstık topladığını görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında fıstık toplamak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, içsel güvensizliklerinize işarettir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet eder.

Kahve falında cam fıstığı toplamak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yerden çam fıstığı toplamak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında yer fıstığı toplamak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer fıstık toplamak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top