Kahve falında sakal traşı olmak

Kahve falında sakal traşı olmak evlatlarının hayrını göreceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, ömrün uzun olmasına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine inanılır.

Kahve falında sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında sakalı traş etmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sakallı erkek görmek işe zorla gidip geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Kahve falında sakal kesmek bol dua edeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına delalettir.

Kahve falında sakallı kişi görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadın sakallı görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sakallı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu sakallı görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine inanılır.

Kahve falında sakal kıl görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top